Omaan kotiin!

Asuntoja 18-29-vuotiaille työssä käyville tai työelämään hakeutuville, itsenäistyville sekä asunnottomille nuorille.

Ratapihankatu 28 asukkaille

Usein kysytyt kysymykset asukkaalle

Keneen ottaa yhteyttä eri tilanteissa?

Asumisoppaita

Uuden asukkaan kansio

Turun Talo Team Oy

  • Vikailmoitukset, puh. 0207 491 491 , päivystys 24h/7 vrk. Ei kiireelliset vikailmoitukset huoltoyhtiön tietojärjestelmään: http://www.taloteam.fi/lomakkeet/vikailmoitus tai sähköpostitse asiakasposti(at)taloteam.fi

Turun Seudun Nuorisoasunnot ry

  • Toiminnanjohtaja Anne Lehtonen, puh. 0400 491 761 tai anne.lehtonen(at)turunnuorisoasunnot.fi. Yhdistyksen operatiiviset asiat, apuisännöinti, asumisneuvonta ja – ohjaus sekä asukasvalinnat.

Ratapihankatu 28 asukastoimikunta

  • Asukastoimikunnan puheenjohtaja Alexiana Gaudiat tai alexiana.gaudiat(at)live.fi

NAL Asunnot Oy

  • Asiakaspalvelun puhelinaika maanantai, keskiviikko ja perjantai klo 9–14: puh. 09 7745 366 tai asiakaspalvelu(at)nalasunnot.fi. Irtisanomiset ja yleinen asiakaspalvelu.
  • Isännöitsijä Lea Parviainen , puh. (09) 7745 3617 tai isannoitsija(at)nalasunnot.fi. Häiriöilmoitukset- ja häätöasiat. Lähetä häiriöilmoitukset sähköpostilla. Kerro viestissä: nimesi, osoitteesi ja yhteystietosi; naapurisi nimi ja asunnon numero; millaista häiriötä naapurisi on aiheuttanut ja milloin. Ilmoittajan henkilöllisyys jää ainoastaan vuokranantajan tietoon.
  • Vuokravalvonta: vuokravalvonta@nalasunnot.fi . Vuokravalvonnan puhelinaika: ma–to klo 12–14.30, 09 7745 3616. Vuokranmaksuun liittyvät kysymykset ja ongelmat.
  • Muut tehtäväkohtaiset, esimerkiksi vuokravalvontaan, vuokrarästeihin ja vuokravakuuden palautuksiin liittyvät yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.alkuasunnot.fi/yhteystiedot/